O nama

Portret tim

Andrija Zelmanovic

Andrija

Vlasnik studija, prvi objektiv, fotograf Andrija Zelmanović, samostalni je umjetnik-fotograf (član ULUPUH-a I HZSU-a) sa dugogodišnjim iskustvom u svim vidovima fotografije, te suradnik u vodećim relevantnim modnim (i ostalim) magazinima i agencijama. Suradnik je poznatih klijenata i poduzeća. Neke od referenci su Polet, Start, Svijet, Playboy, Globus, Cosmopolitan, Sensa, Elle dekor, Elle, Grey, Unex, Digitel. Dok nije u studiju možete ga vidjeti po gradu kako ekološki osviješteno pedalira. Gospodina Zelmanovića potražite i na LinkedIn-u.

Nikola zelmanovic

Nikola

Najmlađi član tima, sa najviše iskustva za svoje godine. Student je fotografije pri Akademiji dramskih umjetnosti. Dok ne radi, radi. Voli posuđivati Andrijine baterije za fotoaparat, a otkad ima svoju, radi i na brojnim festivalima i sveučilišnim projektima. Osim Animafesta, odradio je Terraneo, Motovun film festival, Zagreb film festival. Nikola je drugi objektiv, makar ih ima puno na raspolaganju. Kada je riječ o velikim zadacima, tu je na raspolaganju, te se brine kako bi sve proteklo u najvedrijem tonu.

Jasa Zelmanovic

Jaša

Nakon Studija dizajna pri arhitekturi skočio je salto u radne vode, te prošetao kroz nekoliko agencija i dizajn studija dok se nije skrasio. Osim web stranice, pobrinuo se i za vizualni dio ove priče. Nastoji blisko raditi na studijskim projektima. Za sve portrete koji trebaju dodatnu doradu spremno čuva svoju tipkovnicu i miš za finese.
Portfolio, LinkedIn

 

Portret studio

Studio sadrži potrebnu infrastrukturu za manja i veća snimanja, stol za šminkanje, garderobu, toalet i dio za odmor. Na računalu u realnom vremenu pratimo rezultate snimanja,
te na licu mjesta korigiramo i nadograđujemo priču. Ovisno o potrebama, tonu odjeće i dogovoru, gradimo svjetlo, dinamičnost fotografije i biramo pozadine.

Fotografije su vlasništvo Portret Studija Zelmanović i kao takve nemogu se koristit ili reproducirat bez odobrenja vlasnika. Support:JZ Back to top