Naša Priča

Zašto portreti?

Fotografiranje portreta je majstorski posao, pa tako u prošlosti nailazimo na nekoliko primjera, u kojima nam je osobno najdraži Roger Fenton i njegova putujuća kočija za portrete. U stilu Fentona, došli smo sa svojom kočijom u grad kako bi naš majstor za uspomene svima otvorio svoju radnju. Za 100 godina naše će portrete gledati kako i mi danas promatramo te slike iz prošlosti. Hard disk i DVD će zamijeniti nešto novo, a portret na zidu? Dobro, možda neki “portret sa ekranom na dodir”, bitno da je na zidu a ne zakopan u gomili foldera.

Nekad

Ne tako davno, imali smo mnogo manje fotografija u našim ladicama i albumima. Era digitalne fotografije pružila nam je mogućnost fotografiranja tisuća fotografija koje, nažalost, većinom ostaju pohranjene samo u našim računalima ili mobitelima. Običaj fotografiranja profesionalnih portreta nekako je nestao, a time i običaj izrade fotografija. Svi rado i s nostalgijom gledamo naše uspomene u obliku starih fotografija naših najmilijih, obitelji, djece, djedova, baka, prijatelja. Poštujući povijest, krećemo dalje, držeći se pravila portretiranja, ali malo manje ukočeni.

Danas

Portreti.hr pokrenuti su kako bi pružili zabavno iskustvo fotografiranja u profesionalnim uvjetima kakvi su uobičajeni pri zahtjevnim portretiranjima za potrebe magazina, web stranica, korporativne svrhe i slične namjene. Nudimo vam kvalitetnu i cjelovitu uslugu portretiranja sve do finalnog proizvoda, fotografije svih vrsta i oblika, Vas,vaših najmilijih, trudnica, obitelji, kućnih ljubimaca. Od fotografiranja možete očekivati visoku kvalitetu, koja će biti trajna i lijepa uspomena, a ujedno i suvremeni dekorativni element vašeg doma, ureda, poslovnog prostora ili bilo čega što će vam pasti napamet.

Fotografije su vlasništvo Portret Studija Zelmanović i kao takve nemogu se koristit ili reproducirat bez odobrenja vlasnika. Support:JZ Back to top